MIRISNE NOTE - YSL Libre Intense Woman EDP

Kombinacija mandarine i bergamota, uz jasmin i cvet pomorandže, daje parfemu prijatan cvetni miris, dok mu lavanda pruža oštrinu.

Libre Eau de Parfum Intense bogatija je interpretacija cvetnog potpisa originalne Libre, obogaćena akordom tinjajuće orhideje. O, da, intenzivno bogat i pun miris.


Libre Intense je ćilibarski fougere miris za žene, koji je lansiran u avgustu 2020. godine. Yves Saint Laurent je predstavio novu, intenzivniju verziju parfema Libre iz 2019. godine. Ovu parfemsku vodu kreirali su Anne Flippo i Carlos Benaim. 


Libre Intense parfemska voda dorađena je verziju parfema Libre iz 2019. godine, tj. intenzivirana kompozicija ovog modernog ženskog fougere mirisa. Savršen je izbor za ženu koja intenzivno živi svoju slobodu i sledi svoje instinkte. 

YSL Libre Intense obasjava novu mirisnu nijansu, između vatre i zlata, kako kažu iz Yves Saint Laurent tima. Njen muževni potpis urađen je na ženstven način.

Šta to, zapravo, znači?

Yves Saint Laurent Libre Intense predstavlja buntovničku slobodu i osvajački duh. Ali kroz prizmu senzualnosti i ženstvenosti.

Kako se to predstavlja jezikom mirisnih nota?

Libre Intense se otvara citrusnim notama, koje čine bergamot i ulje mandarine, kao i lavandom. U prvom planu do izražaja dolazi kombinacija cveta narandže, jasmina i orhideje. Podloga obećava intenzitet, dubinu i dugotrajnost svojim toplim akordima – vanilom s Madagaskara, mahunama tonke, ambergrisom i vetiverom. 


Ukratko: Gornje note su lavanda, mandarina i bergamot. Srednje note su lavanda, cvet narandže, jasmin sambac i orhideja. Bazne note su vanila sa Madagaskara, mahune tonke, ambergris i vetiver.


Uz ove intenzivne mirisne akorde, sigurni smo, biće vam mnogo lakše da prihvatite svoju jedinstvenost i oslobodite svoju unutrašnju snagu. Samo napred. Samo smelo.

Vezani članci

© Jasmin 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane