IZGLED BOČICE- YSL Libre Intense Woman EDP

Tamnija tečnost u odnosu na klasičan YSL Libre nalazi se u bočici oštrih i čistih linija, stvarajući utisak moderne elegancije parfema.

Libre Intense EDP iz kuće Yves Saint Laurent savršen je primer parfema koji kombinuje izuzetnu mirisnu kompoziciju sa vizuelno zadivljujućim identitetom bočice. 

Dovoljan je samo jedan pogled na bočicu – i bićete očarani njenom smelom i bezvremenskom estetikom. Pečat savremene elegancije odlično odražava suštinu mirisa koji nosi u sebi.


Luksuzni crni poklopac i zlatni detalji krase ovu jedinstvenu bočicu.Tamnija boja tečnosti je novitet u odnosu na klasičan YSL Libre miris.Bočica u obliku prizme ima elegantne oštre i čiste linije.
Luksuzni crni poklopac i zlatni detalji krase ovu jedinstvenu bočicu.Tamnija boja tečnosti je novitet u odnosu na klasičan YSL Libre miris.Bočica u obliku prizme ima elegantne oštre i čiste linije.


Jedna od najupečatljivijih karakteristika bočice svih Libre parfema jeste njen jedinstveni oblik prizme. Inspirisana fasetama dragog kamena, ona reflektuje svetlost iz različitih uglova, stvarajući očaravajuću igru refleksija i osvetljavajući miris iznutra. 

Ovaj dizajn prizme ne samo da dodaje dašak luksuza već i simbolizuje višestruku prirodu slobode i individualnosti. Pritom, sada tamnija parfemska tečnost u odnosu na klasičan YSL Libre, još više dobija na intenzivnosti boje u ovoj bočici poput dragulja.


Prepoznatljivi logotip brenda, koji ovde krasi prednju stranu YSL Libre bočice, podsećajući na dobar komad nakita od zlata koji joj je pridodat, dizajnirao je još davne 1963. slavni francuski slikar i dizajner A. M. Cassandre. U njegovu čast, ovaj logotip nazvan je Kasandra.


Dizajn bočice unapređen je luksuznim crnim poklopcem, koji je kao asimetrična kapa na njemu, kao i zlatnim detaljem obmotanim oko njenog vrata. Taj ponovljeni zlatni momenat dodaje raskoši, te služi kao podsetnik na bezvremensku lepotu i privlačnost YSL brenda.


Svi elementi dizajna bočice pažljivo su osmišljeni i izrađeni – odraz su nasleđa Yves Saint Laurenta kao dizajnera koji je pomerao granice i redefinisao pojam ženstvenosti. 


Naravno, kutija u kojoj dolazi Libre Intense prati bočicu po koloritu i dizajnu. Na taj način, celokupna vizuelna prezentacija parfema, kao i sam miris, savršeno reflektuju suštinu osnaživanja i slobode, kao osnovne ideje svih Libre parfema.

Vezani članci

© Jasmin 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane