INSPIRACIJA– YSL Libre Intense Woman EDP

Libre, drugo ime za slobodu, savršeno opisuje duh mirisa koji podstiče hrabrost i inspiriše žene da smelo žive bez ograničenja.

Libre. Ime koje na najbolji način opisuje duh i suštinu ovog mirisa. Libre. Reč koja na francuskom označava slobodu, a inspiracija je za celu kolekciju YSL Libre parfema. Libre donosi samopouzdanje i hrabrost, inspirišući žene da budu verne sebi i žive svoj život bez ograničenja.

Toaletna voda YSL Libre Intense miris je namenjen slobodnoj ženi, koja je spremna da osvoji svet. To je nova dimenzija mirisa, između vatre i zlata, poput krika potpune slobode, slobode za životom bez pravila.


Don't be afraid of your freedom! Poručuje nam YSL Libre Intense. Sloboda je ono što leži u srcu svakog Libre mirisa. Ona je inspiracija. Ona nas ohrabruje da budemo smeli i neustrašivi u potrazi za ličnim ispunjenjem.


Kombinacijom pažljivo odabranih nota, ova parfemska voda, kao i čitava Libre kolekcija mirisa, savršeno podstiče osnaživanje i oslobođenje. Ona odaje počast najvažnijoj vrednosti brenda YSL – slobodi. Slobodi da budeš svoj. Slobodi izbora. Bez kompromisa. 

Još od 1961. godine, kad je brend osnovan, sloboda je reč koji opisuje YSL ženu. Žestoku, smelu. Ženu moćnu poput okeanskih talasa koji se razbijaju o obalu. Sa ognjem koji gori u njenoj duši... Libre parfemi samo su još jedna potvrda da je sloboda vodilja YSL brenda. Svaka Libre mirisna kompozicija, na svoj način, ističe upravo osobine YSL žene. 

Pritom, za one potpuno neukroćene, one koji se usude da prigrle slobodu po svaku cenu – tu je Libre Intense Eau de Parfum. 


Renomirani parfimeri Anne Flippo i Carlos Benaim, koji potpisuju ovu mirisnu kompoziciju za YSL Libre Intense, želeli su da spojem intenzivnijih mirisnih nota dodatno pojačaju neograničeni i oslobađajući osećaj za kojim žudi svaka YSL žena. 


YSL Libre Intense, kao uostalom i svaki YSL Libre miris, više je od mirisa. On je proslava slobode: miris za žene koje rade ono što žele i usuđuju se da budu upravo ono što jesu. 

Da li biste i vi rado bili jedna od njih? Isprobajte YSL Libre Intense EDP.

Vezani članci

© Jasmin 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane