O nama

TRADICIJA I INOVACIJA

JASMIN je 100 odsto domaće preduzeće. Verne tradiciji, dugoj 67 godina, sve generacije kupuju u Jasmin parfimerijama - od onih koji se vezuju za klasične, oprobane proizvode do onih koji žele najnovije, inovativne preparate. Poverenje stvarano decenijama rezultira starim i novim jasminholičarkama.

 

NA DOHVAT RUKE

Sa prodajnim lancem od 28 prodavnica ( 14 u Beogradu, 14 u gradovima Srbije ), na najelitnijim, urbanim lokacijama, sa prepoznatljivim eksterijerom i enterijerom, Jasmin parfimerije su svima dostupne a svaki proizvod je kupcu, i bukvalno, na dohvat ruke.

 

SVET U JASMINU

Pored poznatih, priznatih i prestižnih brendova u Jasmin parfimerijama zastupljeni su i najkvalitetniji, sofisticirani brendovi pa je kupovina u inostrantvu postala prošlost. Kupcima Jasmina su neki od tih brendova sinonim za JASMIN.

 

DESETKA ZA USLUŽNOST

Stručno obučeno, kompetentno, ljubazno i prefinjeno uslužno osoblje posluje u savremenom, kreativnom ambijentu u kome se kupac oseća dobrodošlo i opušteno, kao kod kuće. To je razlog što od kupaca, godinama, JASMIN dobija samo najviše ocene.

 

ŠTEDI KUPUJUĆI

Stalne akcije, sniženja cena i poklona uz kupovinu, promocije uz asistenciju obučenih promotera i konsultanata, specijalne mogućnosti tokom Happy Day, uslovi plaćanja uskladjeni sa mogućnostima kupaca....odlika su Jasmin parfimerija.

 

IMA NEKA TAJNA VEZA

Stalno otvorena veza sa potrošačem - putem visokokvalitetnog besplatnog časopisa, sajta, FacebookInstagramTikTokLinkedin, oglašavanja u najtiražnijm medijma, telefonskog i SMS komuniciranja zaslužna je za odlično obaveštenog kupca koji je veran, zadovoljan, ``jasminholičar``.

© Jasmin 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane