Artdeco Accessories Eyeshadow Applicator Incl

Home AKSESOARI AKSESOARI ŠMINKE ČETKICE ZA ŠMINKU ARTDECO Accessories Eyeshadow Applicator Incl
1.200 rsd Special Price 1.080 rsd
Dostupno odmah
Bar kod
4019674604755
-10%

Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda

Opis, sastav i način upotrebe

ARTDECO četke za šminkanje su neophodne alatke za postizanje perfektnih efekata u šminkanju. Praktične ARTDECO četke su razvijene od strane profesionalnih šminkera i omogućavaju precizno nanošenje šminke. ARTDECO nudi široku paletu kvalitetnih kozmetičkih četki napravljene od sintetičkih i prirodnih materijala uz pomoć kojih svako može savladati najzahtevnije tehnike šminkanja.

Viskokokvalitetni ARTDECO aplikatori za šminku omogućavaju brzo i efektno nanošenje šminke na oči. Visokokvalitetne sintetički sunđerčići omogućavaju precizno nanošenje senki za oči bilo na kapak bilo da želite da uradite slojevito senčenje ili da ravnomerno nanesete senku. U ARTDECO paleti aplikatora nalaze se i mini aplikatori koji se mogu praktično upakovati u Artdeco Beauty box pored senki za oči.

Način upotrebe:

1. Izaberite dve senke, idealno svetlu i tamnu nijansu; 2. Nanesite svetlu nijansu većim aplikatorom na ceo kapak; 3. Zatim uzmite tanak, zašiljeni aplikator i nanesite tamnu senku na unutrašnji ugao oka i na kapak. Sada razmažite tamnu senku do sredine oka kako bi se dve boje sjedinile, bez vidljivog prelaza.

Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Ostavite ocenu za proizvod:ARTDECO Accessories Eyeshadow Applicator Incl
Vaša ocena
© Jasmin 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane