Već više od decenije ime Dušana Lazića prepoznatljivo je po vrhunskoj tehnici, najboljem kvalitetu i autentičnom pristupu umetnosti šminkanja. Iza njega su stotine kampanja u zemlji i inostanstvu, nebrojeni editorijali i saradnja sa najprestižnijim modnim brendovima, kao i impresivna lista klijenata. Zbog svega ovoga, Dušan Lazić važi za najboljeg u svom poslu kako među stručnjacima tako i u široj javnosti.

Nakon ogromnog uspeha prvog beogradskog Master Class-a, Dušan Lazić se vraća sa potpuno novim predavanjem na kome će profesionalcima, ali i svim ostalim zaljubljenicima u make up otkriti najskrivenije tajne svoje umetnosti, i pokazati kako se u svakom trenutku može doći do savršenog izgleda. Ovaj beauty spektakl pod nazivom “Laza Master Class II – The Next Level”, u saradnji sa kompanijom “Jasmin” zakazan je za 8. septembar 2022. u ekskluzivnom prostoru Teatra i opere “Madlenijanum” sa početkom u 19 sati. 

U potpuno novom konceptu predstavljanja, Laza će otkriti tajne prevazilaženja ograničenja godina kada je šminka u pitanju, pokazati da je lepota dostupna svima i prikazati neke od najnovijih svetskih trendova.

© Jasmin 2022. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane