Marc Jacobs Perfect Woman Edp

Ocena:
96 % of 100
9.290 rsd
Dostupno odmah
Bar kod
200302000982

Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda

Zaštitno lice

Savršeni kakvi jesmo je kampanja Marc Jacobs Perfect parfema koja poručuje da svako od nas može da
bude zaštitno lice ovog parfema.

Pročitaj više...

 

Izgled bočice

Lični pečat parfemu Perfect dao je kreator Marc Jacobs time što je poklopac roze bočice ukrasio amajlijama koje je sam birao.

Pročitaj više...

 

Mirisne note

Srce parfema predstavlja bademovo mleko, note rabarbare i narcisa daju mu cvetni karakter, dok mu kedrovina i kašmiran daju mekoću.

Pročitaj više...

 

O kampanji

U reklamnoj kampanji učestvovalo je 42 potpuno autentične osobe, delimično izabrane na otvorenom konkursu na društvenim mrežama.

Pročitaj više...

 

Opis, sastav i način upotrebe
Moderan, blistav i ženstven, PERFECT MARC JACOBS je prijatan cvetni miris opojnog kvaliteta. Delo parfimerke Domitil Mišalon Bertje iz IFF, PERFECT je nekonvencionalni ali skladni sukob svežih cvetnih i smirujućih glatkih akorda. Miris se otvara sočnim notama rabarbare i narcisa koje otkrivaju prijatno srce sačinjenog od bademovog mleka. U osnovi, kedrovina i kašmiran pružaju mirisu mek i suv kvalitet. PERFECT nije ono što očekujete, ali je sve što treba da bude. Gornje note: rabarbara, narcis Srednje note: badem Donje note: kašmeran, kedar
Način upotrebe:

Miris se pojačava toplinom vašeg tela. Nanesite ga iza kolena i laktova za jači miris. Nakon nanošenja, izbegavajte trljanje kože. Ovo razgrađuje miris, što ga brže troši. Ako više volite stavljati miris na zglobove, budite sigurni da se ponovo nanosi nakon učestalog pranja ruku, jer to obično ispire miris.

Rok upotrebe:

36 meseci nakon otvaranja

Možda vam se dopadne i...
Proizvodi istog brenda
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Ostavite ocenu za proizvod:Perfect Woman Edp
Vaša ocena
© Jasmin 2023. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane