Lancôme vam predstavlja novi letnji miris- Idôle Aura!

Lancôme vam predstavlja novi letnji miris- Idôle Aura!

Idol se ne rađa, već postaje.

U svakoj ženi se nalazi idol u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirisano je osećajem uverenja. Nova bočica je propraćena novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvata samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirisala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta grupa simbolizuje generacijski pokret koji sledi svoje snove koji nemaju granicu.

To je pojava u kojem je svaka žena idol.

Od njegovog nastanka 2019. godine, Idôle je miris novih ideala. Miris slave koje su žene zabeležile po svojim pravilima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je podstaknut priznanjem da je najveći uspeh onaj koji inspiriše druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi izuzetno inovativan miris. Lancômeov miris simbolizuje pobedu žena širom sveta. Globalni uspeh, jer je bio imenovan ‘Najboljim mirisom godine’ od strane Fragrance Foundation.
U 2021, on nastavlja da pomera granice.

Sa Idôle Aurom, Lancôme je osmislio parfemsku vodu za celu generaciju žena koje postižu kolektivni uspeh, podstaknute nezaustavljivom energijom. One čine grupu glasova sa svih životnih sfera koje je ujedinila zajednička svrha: ”Zajedno, smo Idôli.” Ujedinjene snažnom silom, te žene imaju sinergiju koja zrači novom svetlošću u ovom svetu koji nazivaju svojim. A ovo je svet sutrašnjice.
“Uvek govorim da je moj uzor ‘buduća ja’.
Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje.”
ZENDAYA

TREĆE POGLAVLJE U KOLEKTIVNOJ AVANTURI ZA ŽENE

Zajedničkim snagama 2019. stvorile su Idôle parfemsku vodu.
2020. godine, formulisale su drugo poglavlje sa Idôle l’Intense parfemskom vodom.
Ove godine, one nastavljaju avanturu sa Idôle Aura parfemskom vodom.

Kreatorke originalnog mirisa, Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec i Adriana Medina, dovele su Idôle, ovaj jedinstveni cvetni miris na tržište. Ponovo okupljene pod Lancômeovim simbolom pobedničke ženstvenosti, spojile su svoje talente i kreirale treće poglavlje Idôle priče kao odu suncu: blistav i ujedinjujući miris. Ovom mirisu su dale život tri žene sa ciljem da okupe sve žene kako bi zajedno stvarale novi svet.

BLISTAV NA DODIR

Idôle Aura predstavlja čisti cvetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nežan miris koji je istovremeno senzualan i snažan.
Poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može sprečiti da sija. Sve počinje dodirom. Nota slanog cveta (fleur de sel) neguju kožu i zrače prema spolja u talasima mirisa. Penušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svežine dok prepoznatljivi mirisni buket Idôle parfemske vode otkriva konture svojih baršunastih latica.
Trio živahnih ruža i dvojac blistavih jasmina kao da su okupani svetlošću blistavog, rajskog daška. Obe vrste su cveće koje hvata sunce i odiše blistavom senzualnošću. Prijatan i blistav, mošusni akord Clean & Glow, je drugi kamen temeljac Idôle zaštitnog potpisa. On širi svoje cvetno srce poput snažno zavodljive, ultra ženstvene aure.

Stupajući u kontakt sa slanim akordima sunčanog cveta, miris priziva delikatni osećaj gole kože zagrejane zracima zalazećeg sunca, a zatim se zadržava u zagrljaju soli ulivene burbonom od vanile i notama cveća heliotropa. Puderasta, mlečna burbon vanila u kombinaciji sa slanim kristalima podseća na osećaj topline sunca na vašoj koži.

POVRATAK IKONI

Stoji ponosno. Spremna za osvajanje sveta.
Snažnija nego ikad, kultna bočica Idôlea redizajnirana je kako bi prigrlila Idôle Auru. Odana originalu, ali sa suptilnim razlikama, zadržala je fine linije svoje izražajne siluete. Savršeno stabilna, njena malo proširena baza podržava visinu.
Kao izraz neustrašive i odlučne ženstvenosti, snažno je ukorenjena na tlu, kao da želi bolje da dosegne zvezde. Uz dodatne aspekte, staklo je prozirno i naglašava blistavu igru svetlosti. Obuhvata intenzivno blistavu ženstvenost koja osvetljava sve na putu, nadahnjujući druge da se pridruže pokretu. Njene dve strane privlače pažnju. Na zadnjoj strani, njeno zakrivljeno središte je živopisno ružičasto – zlatno, a budi nagon duboke unutrašnje snage.
Sa prednje strane osvetljena je belom, blistavom aurom koja odaje magnetski sjaj. Kao i svaka žena koja svetli direktno iz srca. I izvan bočice, Idôle Aura je novi simbol neodoljive moći koji okuplja žene. Na pakovanju su reči koje ističu njihovu zajedničku snagu ujedinjene u krug, kao da predstavljaju jedan glas. Glas generacije koja odjekuje celim svetom, poput okupljajućeg poziva na akciju.

Uz online kupovinu Lancôme Idôle EDP, INTENSE ILI AURA 50 ml ili više poklanjamo Vam Lancôme Lash Idôle mini maskaru i Lancôme bocu za vodu  Ponuda važi od 20. avgusta i traje do isteka zaliha isključivo na jasmin.rs web shopu!

© Jasmin 2022. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane