Nova generacija maskara Lancome Idole Lash

Nova generacija maskara Lancome Idole Lash

Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena kao što je Zendaya – ambasadorka nove generacije.

Nova maskara za podizanje trepavica koja pomera granice – svaka trepavica je definisana, naglašena i sa volumenom –  postojana do 24 sata nakon nanošenja.

Opsednuta sam ovom maskarom, neverovatno je ugodna za oči, definiše svaku trepavicu, podiže je i daje joj volumen. I što mi je najvažnije kao makeup umetnici, ne razmazuje se, ne stvara grudvice i ne ostavlja mrlje ispod očiju!

- Lisa Eldridge, Lancôme Make-up Kreativna Direktorka.

Zaboravite na veštačke trepavice. Ova maskara ne stvara grudvice već pruža volumen svakoj trepavici posebno.

Ovu maskaru definiše revolucionaran dizajn četkice. Četkica sa preko 360 mikro dlačica različitih veličina naglasiće svaku pojedinačnu trepavicu. Ovaj zaobljeni oblik četkice savršeno se prilagođava trepavicama, definiše, podiže i pruža volumen čak i najmanjoj trepavici.

Lash Idôle maskara obogaćena ekstraktom belog čaja i sadrži manju količinu voska. Rezultat: gel tekstura koja obavija SVAKU TREPAVICU, klizi bez osećaja težine na trepavicama i pruža veoma crnu pigmentaciju i volumen sa do 24 sata postojanosti.

Jedna od najbitnijih osobina ove maskare je ta da je namenjena čak i osetljivim očima. Oftamološki je testirana i lako se uklanja, tako da prilikom skidanja ove maskare zaboravite na trljanje očiju.

Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom.

Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaye? Zendaya želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.

Ako želite da ostvarite svoje snove- pridružite se Zandayi!

Preko 90% žena se slaže da maskara odmah podiže trepavice, ne stvara grudvice i da se lako uklanja. Žene su se takodje složile da su trepavice na izgled duže, većeg volumena i da ne osećaju težinu na trepavicama.

Maskara će uskoro biti dostupna u Jasmin parfimerijama i na jasmin.rs.© Jasmin 2022. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane