TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE MAN LIMITED EDITION

TRUSSARDI

TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE MAN LIMITED EDITION
-40%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8058045422754

RIFLESSO BLUE VIBE MAN EDT 100ML LIM.EDI

12.390 rsd7.434 rsd
Akcija traje od 16.11.2020 do 20.12.2020
Pakovanje: 100ml
RIFLESSO BLUE VIBE MAN EDT 100ML LIM.EDI
12.390 rsd
7.434 rsd


Sa Riflesso Blue Vibe Limited Edition, priča o introspektivnim mirisima za muškarce od Trussardi Parfums dobija novo poglavlje. Ova nova i neočekivana interpretacija Véronique Nyberg (poznate parfimerke, kao i potpredsednice Mane, najstarijeg proizvođača parfema u Francuskoj) istražuje kolektivnu nesvest, Jungovo veliko otkriće arhetipova koji utiču na ljudsku psihu. Ovde je arhetip Milano, simbolički grad hrta i uzbudljivi dom svetske mode i stila. Iz ovog razloga, gornje note (limeta, roze biber i žuta mandarina) su poput erupcije kristala leda na toploj površini srednjih nota (burbonski geranium, cistus, BigaraneTM) i neočekivanim vibracijama donjih nota (AmbramoneTM, orcanox i plavljena drva). Oblik kultne bočice koju je dizajnirao nagrađivani arhitekta Carlo Colombo ostaje nepromenjena, sa rebrastom površinom stakla koja podseća na hladnjak motora. Ova neosporna muška strast povezana je sa upadljivim izborom boje: neprovidna tamna petrolej plava za bočicu i metalik tamna petrolej plava za kutiju. Beli reljefni tekst na bočici i kutiji ističe jedinstvenost ove kreacije.

  • Gornje note: limeta, roze biber, žuta mandarina
  • Srednje note: burbonski geranium, cistus, BigaraneTM
  • Donje note: AmbramoneTM, ambroksan, plavljena drva

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOON,LIMONENE,COUMARIN,BHT,BENZIN ALCOHOL,CITRONELLOL,CITRAT,GERANIOL,DISODIUM EDTA

Miris se pojačava toplinom vašeg tela. Nanesite ga iza kolena i laktova za jači miris. Nakon nanošenja, izbegavajte trljanje kože. Ovo razgrađuje miris, što ga brže troši. Ako više volite stavljati miris na zglobove, budite sigurni da se ponovo nanosi nakon učestalog pranja ruku, jer to obično ispire miris.

36 meseci od otvaranja