COLLISTAR

COLLISTAR SUN
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150262330

SUN SUPERTANNING WATER WITH ALOE MILK GO

3.190 rsd

Pakovanje: 400ml


Zlato na suncu! U specijalnom ograničenom izdanju, Hidratantna voda sa alojom obogaćena je jedinstvenim zlatnim česticama koje prelivaju kožu čarobnim zlatnim sjajem. Prva na tržištu voda za tamnjenje i sada već kultni Collistar proizvod, doživeo je redizajn, uz luksuzniju teksturu i poboljšanu formulu koja kombinuje destilovano mleko hamamelisa i dragoceno bademovo mleko, za fenomenalno hidratantno, smirujuće i antioksidantno dejstvo. Sveža, praktična i predivna na koži, ova voda:
• ubrzava i intenzivira proces tamnjenja zahvaljujući ekskluzivnom Unipertan® kompleksu
• intenzivno hidrira, deluje protiv isušujućeg efekta sunca, vetra i morske soli
• smanjuje osećaj toplote i otklanja iritirajući efekat soli na koži
• trenutno pruža osećaj svežine, mekoće i dobrostanja.
Ovaj specijalni sprej pretvara se u hidratantni, osvežavajući „tuš“, naročito efikasan kada sunce „prži“ i nemate gde da se istuširate posle kupanja u moru.

Sastav

Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2 - supertanning), aloe vera, hamamelis, crni slez, različak (hydrating, soothing), Menthyl Lactate (refreshing, anti-heat), Unicontrozon (anti-ozone).

Upotreba

Sprej je savršen za upotrebu sam po sebi, ali može da se koristi i uz proizvod za zaštitu od sunca kako bi se intenzivirao proces tamnjenja. Pored lica i tela, može da se koristi i na kosi, i preporučuje se uz UV-A lampe za intenzivniji efekat tamnjenja.