COLLISTAR

COLLISTAR SUN
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150262002

SUN ACTIVE PROT.CR.SPF30+ FACE/BODY

4.390 rsd
Pakovanje: 150 ml


Vodootporna, bogata i nežna krema posebno razvijena za izuzetno osetljivu kožu kojoj je neophodna intenzivna zaštita od štetnog sunčevog zračenja. Iako obezbeđuje visoku zaštitu od sunca, njena napredna formula u kratkom roku pruža raskošnu, preplanulu i ujednačenu nijansu. Brzo se upija i trenutno pruža prijatan osećaj na koži koju čini nežnom i gipkom i do nekoliko sati na suncu. Preporučuje se hiperosetljivoj i koži sklonoj iritacijama i crvenilu, kao i za zaštitu kože sa izraženim kapilarima, mladežima, tetovažama i ožiljcima. Idealna je za nežnu dečiju kožu ili prilikom izlaganja veoma jakom suncu (u tropskim predelima i na planinama). Vlaži i hrani, usporava starenje kože, štiti od štetnih spoljnih faktora i ozonskih rupa.

Sastav

Lutein, vitamin E, ekstrakt kaktusa Opuncija, biosaharid-2, hijaluronska kiselina, Corallina algae (infracrveni filter), UV-A, UV-B

Upotreba

Nanesite kremu na lice i telo neposredno pre izlaska na sunce. Ponovite ukoliko se duže sunčate, posle kupanja ili kad osetite potrebu.