COLLISTAR

COLLISTAR BODY
-40%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
Bar kod : 8015150253192

BODY ANTICELLULITE CRYO-GEL PROMO 2019

6.990 rsd4.194 rsd
Pakovanje: 400 ml + 50 ml


Izuzetno lagan gel za sve tipove celulita. Njegova delotvornost je bazirana na aromaterapijskom efektu koktela veoma čistih esencijalnih ulja i 'efektu hladnog' koji, na principima krioterapije, podstiče aktivnost svih funkcionalnih sastojaka. Zahvaljujući trenutnom efektu zatezanja (mikronizovani silikon) i blagom pilingu (alfa-hidroksi-kiseline), koža postaje glatka, tonirana i zategnuta. Mešavina zelene kafe i bogatog koktela biljnih ekstrakata deluju protiv zadržavanja vode i površinskog sloja masnih naslaga, dok centela i borovnica otklanjaju osećaj napetosti u nogama. Takođe sadrži i ekskluzivan koktel esencijalnih ulja koji, osim što deluje na kožna tkiva, deluje i na celokupno raspoloženje jer pruža aromaterapijski efekat.

Sastav

voćne alfa-hidroksi-kiseline, esencija šećerne trske, ekstrakti acerole (trešnje sa Barbadosa), gorke pomorandže, zelene kafe, divljeg kestena, kostrike, biljke Centella asiatica, borovnice i mentola, esencijalna ulja pomorandže, cimeta, kasije, korijandera i limuna.

Upotreba

Nanesite gel energično trljajući kožu, kružnim pokretima od gležnjeva prema zadnjici i stomaku. Ne ispira se. Brzo se upija i ne masti garderobu. Za intenzivan tretman preporučuje se upotreba 2x dnevno tokom mesec dana, a za prevenciju i održavanje jednom dnevno. Posebno se preporučuje osobama sa venskim ili kapilarnim problemima zbog intenzivnog efekta 'hladnog'. Mogu ga koristiti i trudnice uz konsultaciju sa lekarom.