COLLISTAR BODY

COLLISTAR

COLLISTAR BODY
-40%
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150252690

BODY SLIMMING CRITICAL AREAS PATCH

5.690 rsd3.414 rsd
Rasprodaja od 01.10.2019 dok traju zalihe
Pakovanje: 48 kom


Potpuna revolucija u svetu tretmana za telo: tehnološki inovativan „šok“ tretman u vidu flastera koji pomažu u smanjenju lokalizovanih masnih naslaga i ućvršćivanju opuštenih delova tela. Izuzetno praktični za upotrebu i prijatni za nošenje, u samo nekoliko sekundi se nanose i savršeno prijanjaju na kožu, stvarajući osećaj ‘second skin’. Nevidljivi su ispod odeće i mogu se ostaviti da deluju tokom cele noći ili tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti. Kutija sadrži 48 posebno oblikovanih flastera za jednokratnu upotrebu: 32 duža (za butine i bedra) i 16 kraćih (za ruke, zadnjicu i bokove).

kofein i karnitin (lipolitičko dejstvo), ginko biloba (zateže i učvršćuje), kolagen (vraća kompaktnost i učvršćuje), termoaktivni sastojci (podstiču mikrocirkulaciju, dreniranje i efekat toplo/hladno)

Kada se nanese na tretiranu površinu, flaster tokom 8 sati postepeno otpušta aktivne sastojke, pružajući intenzivni efekat 'topljenja' masnih naslaga, oblikovanja i zatezanja tela. Idelni su za sve tipove kože, ali ih nemojte koristiti ukoliko postoje trenutne iritacije ili tokom izuzetnog fizičkog napora. Mogu se koristiti tokom cele godine, a savršeni su pred početak bikini-sezone. Izbegavajte kontakt sa očima i držite ih van domašaja dece. Klinički dokazana efikasnost. Za maksimalan učinak i savršen stomak i bokove, flastere koristite 2 puta nedeljno tokom mesec dana, tako što ćete ih naneti na čistu i potpuno suvu kožu, i ostaviti da deluju tokom 8 sati. Prilikom skidanja, pažljivo odlepite ivicu i kratkim i brzim pokretom skinite ceo flaster (poput klasičnog flastera), bacite ga i operite ruke. Tokom nošenja, a u zavisnosti od osetljivosti kože, možete osetiti blago peckanje i toplotu koji su posledica ubrzanja mikrocirkulacije.