COLLISTAR

COLLISTAR SPECIAL DELICATE SKINS
*Fotografija je informativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda
*Prikazana cena je sa PDV-om
*Troškovi isporuke su besplatni za pošiljke u vrednosti od najmanje 3.000 dinara
Bar kod : 8015150218269

SERUM ZA INT.HIDRAT.KOZE OKO OCIJU

4.190 rsd
Pakovanje: 15 ml


Inovativan tretman za negu zahtevne kože oko očiju, na bazi dragocenih Attivi Puri®, posebno je formulisan da deluje protiv kesica, tamnih kolutova, bora i opuštenih kapaka. Zahvaljujući idealnoj kombinaciji sastojaka pozajmljenih iz estetske medicine, koži oko očiju pruža neophodnu hidrataciju, učvršćuje je i blago zateže, sprečava pojavu novih bora i umanjuje već postojeće, otklanja tamne kolutove, kesice i umoran izgled, a cela očna regija deluje osveženo i odmorno. Izuzetno je praktičan za upotrebu, sa dozerom na vrhu koji omogućava kontrolisanu upotrebu proizvoda. Namenjeno je svim tipovima kože i u svim godinama. Posebno se preporučuje nakon buđenja, za uklanjanje uobičajene jutarnje nadutosti, a savršen je kada se nanese pred spavanje, kada se koža odmara i u potpunosti iskoristi ove dragocene sastojke. Može da se koristi samostalno, ali i pre uobičajene kreme oko očiju, za intenzivniji efekat.

Sastav

Hijaluronska kiselina (hidrira, zateže i ubrzava ćelijski metabolizam kožnog tkiva), tetrapeptid 5 (protiv nadutosti, tamnih kolutova i kesica), acetilheksapeptid 8 (aktivira mišiće i sprečava stvaranje bora). Ne sadrži parfeme, alkohol i boje.

Upotreba

Nanesite nekoliko kapi na ceo predeo oko očiju, uključujući i kapke, nežno tapkajući vrhovima prstiju od unutrašnjeg ugla očiju ka spoljnom. Za maksimalne rezultate, serum koristite svakodnevno, ujutro i uveče, na čistu kožu.